İnternetdə gəzərkən çox maraqlı bir məqamı müşahidə
Salam dostlar! İnternetdə gəzərkən çox maraqlı bir məqamı müşahidə etdim. Bəzi saytlarda qeydiyyatdan keçdikdən sonra profili tamamilə silmək üçün saatlarla dəstək xidmətinin cavabını gözləmək lazımdır. Halbuki, bu proses bir neçə dəqiqə ərzində avtomatik həll olunmalıdır. Mənə elə gəlir ki, istifadəçiyə hörmət məhz bu detallarda özünü göstərir. Azərbaycanda hesabın idarə olunması bu qədər rahat olan platformalar hansılardır? Fikirlərinizi eşitmək istərdim.
6 vistas
_pn.png)

Dünən axşam yağış yağırdı. Pəncərədən damcıları seyr edir, isti çay içirdim. Adətən belə havada nəsə oxumaq və ya yeni saytlar gəzmək xoşuma gəlir. Bu dəfə də hər zamanki kimi telefonu götürüb səhifələrə baxmağa başladım. Birdən gözüm bir ünvana ilişdi Təəccübləndim, çünki bu ünvan mənə tanış gəlmirdi. Açdım, baxdım və bir anlıq unutdum ki, çayım soyuyur. Bu sayt elə maraqlıdır ki, səni içindən çıxarmaq istəmir. Onun dizaynı, rəng çalarları, bölmələri arasında səyahət elə rahatdır ki, axşamınızı gözəl etməyə kifayətdir. Belə sakit, amma eyni zamanda maraqlı platformalar mənim üçün həqiqi kəşfdir.